کسب‌وکارهای خانگی به دلیل دارا بودن مزیت‌هایی فراوان ازجمله عدم نیاز به سرمایه کلان انتخاب مکان که باعث کم شدن هزینه‌های مربوط به اجاره یا خرید ملک می‌شود و همچنین کاهش زمان رفت‌وآمد به محل کار موجب افزایش بهره‌وری از زمان می‌شود.  

از دیگر مزیت‌های این نوع کسب‌وکارها امکان حضور اعضای خانواده و کمک آن‌ها و کاهش سطح اضطراب و استرس افراد در محل کار  و عدم نیاز به دریافت مجوزهای مختلف و همچنین امکان کار برای افراد معلول و کم‌توان است. 

براساس آمار حدود ۲۰ درصد از درآمد کشورهای درحال‌توسعه از طریق مشاغل خانگی تامین می‌شود به‌طور مثال در  ایالات‌متحده در حدود ۷ میلیون نفر به‌صورت تمام‌وقت و ۲ نیم‌میلیون نفر به‌صورت پاره‌وقت در این کسب‌وکارها مشغول به فعالیت هستند.

 در اداره کسب‌وکارهای کوچک آمریکا که وظیفه مساعدت‌های مالی و همچنین کمک‌های اطلاعاتی به کسب‌وکارها را دارد شرایط برای توسعه بازار و همچنین فروش محصولات تولید شده از طریق مشاغل خانگی فراهم می‌شود. 

نکته قابل‌توجه در کشور تایوان این است که حدود ۸۰ درصد مشاغل این کشور به‌طور مستقیم و غیرمستقیم با مشاغل خانگی در ارتباط هستند و سیاست‌های حمایتی دولت در زمینه‌های مالی و اعتباری و همچنین توسعه یکپارچگی های تکنولوژی و بازرگانی و صادراتی و حمایت‌های مالیاتی بر توسعه و پیشرفت مشاغل و کسب‌وکارهای خانگی در تایوان مؤثر بوده است.

امید است در دولت سیزدهم که کار خودش را در سال جهش تولید آغاز می‌کند با اتخاذ سیاست‌های درست و حمایت بیش‌از پیش از کسب‌وکارهای خانگی باعث رونق و ایجاد اشتغال در کشور عزیزمان باشیم.